Edzésképpen elindultam a szokásos május 1-i Buda Marcin, hogy egy jót eddzek az egyik régi kedvenc edzőterepemen.

Mostanság kevesebbet edzek a Hármashatárhegyen, inkább a lakhelyemhez közeli terepeken járok:  a sóskúti brutális meredek teve sziklákon és Biatorbágy környékén. Ki voltam éhezve egy jó kis HHH-terepezésre, bár kicsit tartottam a hétvégi időjárástól. :)

nutrixxion-454

Szerencsére annyira nem volt vészes az idő, csak kicsit szemerkélt az eső, és a hőmérséklet is baráti volt 10-13 fok. Ezért úgy határoztam, hogy elindulok és nyomok egy kemény edzést. A rajtnál kissé rázendített az eső, de így még nagyobb lendülettel vágtam neki a távnak. :) Edzőverseny lévén a teljesítménymérős kerékkel nyomtam végig, ami 333 grammal nehezebb, mint a BTS Elite hátsó agy.

Szép értékek jöttek ki, de még lesz jobb teljesítmény is, remélem.

nutrixxion-455

A rajt után az első emelkedőn megléptem a mögöttem lévő Buzsó, Szalai, Fenyőke triótól. Nyomtam egy egyéni időfutamot terepen, keményen végig. Menekültem az eső és az üldözőim elől, utóbbi sikeresebb akció volt,  előbbi viszont lenyomott. :-) Egy kicsit örültem a sárnak, mert így technikásabb volt a terep, de még végig tekerhető. :)

Az új Julbo PipeLine szemcsi, az utolsó lejtőzésig jól bírta a dagonyát és a párás idő viszontakságait.

A 2. körben nagyon izgi volt a Hármas oldalában a nyálkás, dagonyás, lópatás ösvényen végigkorcsolyázni. :) Utána már csak fel a csúcsra néhány köves, technikás részen keresztül, és már csak a jól megérdemelt lejtőzés várt a célig.

web2

Több szempontból is volt előnye a esős időnek, pl. a gyalogos turisták nem akadályoztak az erdőben és nem szalagozták át a pályát + dagonya. :D A célban várt edzőm, Ottó bá a meleg ruhával, neki köszönöm a bringamosást és az edzéseket.

Köszönet az itatásért a Nutrixxionos Icusnak és köszi mindenkinek szurkolást, nagyok vagytok! :-)

A következő hétvégén Isztambulba utazunk a válogatottal egy Class 1 kategóriás versenyre, pontot rabolni a házigazda törökök elöl. Szurkoljatok, hogy az első három helyezést elhozzuk!

Jó tekerést!

Budaa_maraton_2011_01