Hétvégére a Crosskovácsi Maraton versenyt iktattam be edzésnek a hely közelsége miatt. Reggel áttekertünk Janóval Biatorbágyról Nagykovácsiba, így 45 perces laza bemelegítés volt a táv.

A gyors rajtszám átvételt köszönöm Ottónak (KTC), majd egy kis gurulás aszfalton, láncolajozás, majd indult is a beszólítás. Röviden és tömören rajt-cél győzelmet arattam. De a hét közepén még nem hittem, hogy simán megnyerem… mert volt egy begyulladt fogam, amelyet ki kellett műteni, és össze is kellett varrni a fogínyemet. Másnap mentünk Veszprémbe pályát nézni a szeptemberi XCO C2 futamra. Nagyon tuti pálya lesz, ha megadják az engedélyt rá, akkor a belvárosban lesz az egész verseny, így sok nézőre is számíthatunk…

KrossKovácsi 2011.06.18. 174

Térjünk vissza a maratonra, már bemelegítéskor éreztem, hogy nagyon jól forognak a lábaim, ez az én napom lesz! :-) Az első nagykörben leszakítottam 3-4 perccel Blazsó Marcit, aki próbálkozott kicsit feljönni rám  a 2. körben. Az utolsó körben nem tudtam sokat növelni az előnyömön a kör rövidsége miatt. Egyébként az egyik kedvenc edzőterepem a Nagykovácsi erdő, amióta közel lakom. Levezetésnek még lazán hazatekertem, nagyon jól esett a mai nap, hogy nem kellett autóba ülnöm a verseny miatt.

Úgy érzem, hogy a két héttel ezelőtti francia 3 napos versenyt most tudtam kipihenni, ezért voltam az előző horvát versenyen rövid zárlatos!

A következő versenyem Szlovéniában lesz a jövő hétvégén, válogatott színekben lesz fellépés az olimpiai pontszerzés reményében, a Class 1 kategóriás futamon Ravne városában.

Köszönöm az itatást, etetést s Panyi családnak és a Bringabandás Zsókának, mellettük még a Nutrixxion segített hozzá a győzelemhez és persze a Magellan paripa is jól bírta a kiképzést alattam, köszi Bizsó a telószervizt!

Köszönöm mindenkinek a szurkolást, nagyon nagyok vagytok. :)