A 2. SuperCross futam hétében jött el az ideje a „Halloween-ezésnek”. Kapva az alkalmon – mivel Ritával hivatalosak voltunk egy partira – Én beöltöztem Csontikának. Bár sokak szerint fel sem kellett húznom semmilyen gúnyát, hogy annak nézzek ki. :) Nagyon stílszerűek voltak a Northwave Body Fit aláöltözet és a Skeleton gél kesztyű. Ritám egy igazi vadmacskának öltözött Tigrincs személyében. :) A partin megdöbbenve vettük észre, hogy szinte csak mi vettük komolyan a maskarázást, de sebaj, jól éreztünk magunkat Juc buliján. :)

halloween

A második futamot ismét a már jól bejáratott ózdi stadion körül rendezte meg az ÓKE. Csapatommal, a Merida KTC-vel vágtunk neki az utazásnak a kora reggeli órákban. Eisi vezetésével jutottunk le Ózdra. Rita helyén maradt egy szabad hely, amit Bakter lefoglalt magának, elvégre Ő is Meridá-val nyomja. :) A futamok előtt még volt időnk pályát járni, amire szükség is volt a technikásabb részek gyakorlása miatt. Az új pálya jobban tetszett, ahol a kissé ragadós sár és az éles, csúszós kanyarok kombinációi nehezítették a nyomvonalat. Ezúttal a stadionon belüli salakos pályán helyezték el a rajt-cél területet. A beszólítás érdekesen sorrendben történt, ami előnyömre vált, de szerintem az abszolút sorrend alapján korrektebb lett volna.

66203_441144259266028_541949377_n

A rajtom egy fokkal jobban sikerült, mint az első futamon, így a második helyre soroltam be Fejes Gabi mögé. Gábor nagyon megnyomta első köröket, rosszul esett utána menni. A 2. körben kissé leszakadtam Fejesről, a távolság nőtt közöttünk. Buzsóval ketten vonatoztunk az 5. körig, de amikor már erősebbnek éreztem magam és jobban megrángattam a MERIDA Cyclocross Carbon Disc gépemet, kigyorsítva a kanyarokból, körről-körre kezdett nőni a távolság közöttünk. Közeledtem Fejeshez, de későn kezdem meg a támadást, túl nagy előnye volt addigra Gábornak. Viszonylag lassúnak éreztem a lábaimat a verseny első felében, s csak a végére kezdtem felgyorsulni. Tisza Zoli, edzőm szerint, még több versenyre van szükségem, hogy jobb lehessek, mert ebben a szezonban csak három krossz versenyen indultam, úgyhogy a következőn még jobb leszek! ;)

317896_441144189266035_270861631_n

Köszönöm a Merida KTC-nek a fuvart és a depóban a segítséget! A szuper képekért köszönet Barbinak és Szilvinek, kezdő fotósok révén nagyon jó fotókat lőttek. ;)

A hétvégén a bécsi WinterCup 2. fordulójára megyünk versenyezni a „kemény maggal”.