Az elmúlt hetek sem teltek eseménytelenül az utolsó bejelentkezésem óta. A múlt hétvégén a Top Maraton díjkiosztó gálára voltam hivatalos, két dolog miatt is. Az egyik, hogy az összetettben 2. helyen végeztem a négy Top Maraton futam alapján, bár az első futamon nem tudtam részt venni és ezért buktam el az első helyet. A második apropó, hogy az a megtiszteltetés ért, hogy meghívtak engem, Benkó Barbit, Parti Andrist egy rövid beszélgetésre a nagyközönség előtt.

Screen shot 2010-11-30 at 10.57.02 AM-1

Egész jó családias hangulat uralkodott, bár én egy kicsit fáradtnak éreztem magam a kemény edzések miatt. Ezért a fincsi vacsora után nem maradtam sokáig, hogy nehogy másnap másnaposan kezdjem a brutális Flóriános edzést. :) Rengetegen összejöttünk, edzés szempontjából nem volt nagyon nyerő, de jó volt a hangulat és még az időjárás is kegyes volt hozzánk…

Kerek1háza, SuperCross. 2010.11.28. 452

Hétvégén a következő SuperCross kupán vettem részt Kerekegyházán, itt is megkegyelmezett az időjárás. A pályán sem volt nagy sár, csak néhány kanyar csúszott a ragadós sártól. A pályát a rajt előtt csak félig tudtam bejárni, az első körben voltak meglepetések pár kanyarban. A rajt kilövés kiválóan sikerült, fél kör után leadtam a vezetést Buzsónak, ö biztos bejárta teljesen a pályát, bíztam benne… :-) Aztán három kört bolyoztunk öten-hatan együtt, a célegyenesben nem nagyon akart senki vezetni, egymásra vártunk. Én a negyedik körben meguntam a bolyozást és robbantottam a lépcsős résznél, ahol szegény Szóbának egy kicsit bekönyököltem, hogy el tudjak menni mellette, bocsi. :) Növeltem az előnyömet a célig és élveztem a verseny hátralevő részét a vezető pozícióban.

Kerek1háza, SuperCross. 2010.11.28. 340

A további dobogós helyeken SzóBa és Buzsó végzett, a nőknél Benkó Barbi vitte a pálmát Dózsa Eszter és Arató Gabriella előtt, gratula mindenkinek ügyesek voltatok.  Nagyon tetszett a pálya nyomvonala, a sok kanyar és a homokozó valamelyest kárpótolta a hegy hiányát, gratula a rendezőknek a jó pályáért, a melegedőért. A szurkolás is nagyon jól esett a pálya széléről, biztos az is növelte az előnyömet. :)

Kerek1haza, SuperCross. 2010.11.28. 573

Különdíjazásban is részesültem, mint abszolult győztes, egy nagyon szép kupával jutalmaztak. :)

Kerek1háza, SuperCross. 2010.11.28. 565

Szerencsére csak az eredményhirdetés közben kezdett el esni az eső, így mindenki pozitív élményekkel várja a következő SuperCross fordulót, ami Balassagyarmaton lesz szombaton, brutális hegyekkel. :) Köszönettel tartozom Panyi családnak az első osztályú supportért. További fotók:

http://picasaweb.google.com/janosfogmester