A hétvégi Underworld Kupán próbáltam ki élesben az új cuccaimat. A Carnac Pulsar mágnes csatos bringás cipőt és a pille könnyű DT Swiss XR 350-es felnit, amelyet a DT aerolite küllők kötik össze BTS Elite aggyal, illetve a hátsó kerékbe a Powertap wattmérős agy került. Nagyon jól szuperáltak az új cuccok a versenyen, hozták a hozzáfüzött eredményeket. :) Az egyéni teljesítmény zónáimat is fel tudtam mérni, hogy hol tartok…

Nézzük, mi is történt a versenyen: reggel bejártam végre az egész pályát. A földalatti részhez több idő kellett, hogy megszokjam, sok kanyar miatt. A bemelegítést Kőbánya utcáin abszolváltam részben Melts Andrissal. Elég hamar eljött a 10 óra 20-as rajtolásunk. Beszorítkoztam a két szlovák versenyző közé, a rajtnál Andris majd én lőttünk ki a legjobban. Az első négy – öt körben vonatoztunk ketten Melts-el, aztán az 5. körben a bányából kifele a leghosszabb “hegyen” megnyomtam. Körről- körre növeltem az előnyömet. Külön motivált a földalatti résznél, hogy egy dj pörgette a korongokat, jó pörgős zenével. Nagyon jó hangulatot csinált, a legjobb részénél a pályának, be a pincébe és ki is állat volt.:)

A pincébe vezető rámpa és a pincében lévő kanyarok is csúsztak a behordott sár miatt, de még pont élvezhetően technikás volt a pálya.

IMG_9247

A vakuk szembevillanása is okozott egy pár felejthetetlen pillanatot. Szerencsére az új Julbo Contest szemüvegem fényre sötétedő „Zebra” lencséje tompította a vakú erős fényét a pince rendszerben, így nem ütköztem senkivel. :) Én nyertem a versenyt, mögöttem Melts Andris ért be a 2. helyre, és nagy meglepetésre Ruszin Ádám lett a 3., megelőzve Blazsó Marcit.

Köszönöm Setinek a X-iont Speed gélt és a Maraton Max izó feladást és a mindenféle supportot!

Nagyon jó élményt adott ez a különleges verseny, jövőre is itt leszek, ha tehetem. Köszönöm a rendezőknek a felejthetetlen hangulatot. :) Még néhány TV stáb is forgatott a földalatti járatokban, nagyon tetszett nekik a kuriózumnak számító helyszín és hangulat.

IMG_3477-1-e1377211245596

Hajrá Kőbánya!

A hétvégén Horvátországba utazunk a válogatottal, pontot vadászni a Samobori Class 1-es versenyre, ezzel jelentkezem a jövő héten.

Fotók: Dobos Feri, Gajdov Géza