A Houffalize-i Világ Kupa óta nem versenyeztem, sajnos a pécsi C2-es verseny elmaradt a főszervező Goda Péter tragikus közlekedési balesete miatt. Ezúttal kívánok Petinek jó bringázást az örök virágmezőkön, hegyeken. Nyugodj békében!

Az üres hétvégéken hosszabb edzéseket nyomtam, főleg országúton a viharos, monszunos idő miatt. Még 1-2 görgős és erősítő kondi edzésre is bekényszerültem a négy fal közé. A hétvégi Nagy Sportágválasztón is jelen voltam, a Magellan sátornál, ahol kipróbálhatták kicsik és nagyok a hegyikerékpár szépségeit, főleg sáros körülmények között. Így is sokan voltak lelkes, vállalkozó kedvű fiatalok, hogy az időjárás nem fogadta kegyeibe a rendezvényt. Az Underworld Kupa egyik domboldalas részén kitartóan élvezték a dagonyázást, és tök jól kijárták a pályát a srácok, köszi…

A Nagy Sportágválasztó rendezvényen belül én is bejártam a földalatti részét a pályának, külön megmutatta nekem Fülöp Miki, mert csak később tudtam kiérni. Jó technikás rész a földalatti rész sok kanyar és a keskeny járat miatt és a félhomályos világítás is izgalmassá teszi a bringázást.

Egyébként a hétvégi versenyen próbálom ki élesben az új cuccaimat, a Carnac Pulsar mágnes csatos bringás cipőt és a pille könnyű DT Swiss XR 350-es felnit, amelyet DT aerolite küllők kötik össze BTS Elite aggyal, kiváncsian várom…

A vakuk szembe villanása is okoz egy-pár felejthetetlen pillanatot, de ez teszi különlegesen misztikussá az első Underworld Kupát. Szerencsére az új Julbo Contest szemüvegem fényre sötétedő Zebra lencséje tompította a vakú erős fényét a pince rendszerben, így nem ütköztem. :)

2010_05_15 028

Gyertek minél többen szurkolni, kiváló hangulat lesz! Az én futamom szombaton 10:20-kor lesz a Merkapt SE kőbányai sporttelepén. Mint a Magellan Kőbánya TC sportolójának, tekintettel a hazai pályára, kihagyhatatlan a verseny.