Húsz év eredményes versenyzés van a hátam mögött. Hétszeres XCO magyar bajnok, négyszeres XCM bajnok illetve négyszeres CX magyar bajnok és 2016-ban országúti hegyi bajnok voltam.

A mountain bike 1996. óta olimpiai sporttág, jómagam is olimpiai keret oszlopos tagja vagyok. Három olimpiai kvalifikációs időszakon vagyok túl közel 300 külföldi megmérettetéssel, ahol többnyire pontszerző helyen végeztem. Több mesteredzővel volt szerencsém együtt dolgozni, akiktől szintén sokat tanulhattam. Természetesen szükség van a tudás elmélyítésére, ezért elvégeztem a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) Kerékpár Sportedző szakát is. Húsz év profi sportkarrier van mögöttem, mialatt a kerékpár sportot töviről-hegyire végigjártam, megtapasztaltam és megízleltem. Jelenleg Magyarország élvonalába tartozó Cube-Csömör MTB UCI Teamet erősítem, edző, versenyző pozícióban. Ezzel a speciális és egyedi tapasztalattal, tehetséggel és tudással és persze a meglévő 400.000 km-rel a lábamban tudlak segíteni ahhoz, hogy elérd az álmaid! Akár elit, akár amatőr versenyző vagy, én segíthetek felkészülni a versenyeidre! Készülj velem, személyre szabott edzéstervvel! Különböző szinteken, meghatározva a pillanatnyi állapotot és az edzés célját, folyamatos egyeztetéssel, közös edzésekkel vállalom felkészítésed, hogy minél gyorsabb, eredményesebb lehess a versenyeken.

Minden bringásnak sikerekben gazdag szezont kívánok!

20
éves versenyzői tapasztalat
400000
megtett km
480
verseny
120
dobogós helyezés

Edzéstervezés

Munkám fő jellemzői

Személyre szabott edzések
Az edzésterv rugalmas, igazodik a sportoló mindennapjaihoz és céljaihoz. Mai, rohanó világunkban egyre nagyobb hangsúlyt kap, hogy az edzésre szánt mondjuk 2 órát hogyan is tölti el a sportoló, hogyan tudja a leghatékonyabban kihasználni ezt az időt.
Versenyfelkészítés
A felkészülés legfontosabb elemének a kemény edzést tartják – nem is kevesen. Nem lényegtelen, de figyelj csak: sokan gondolják, hogy az egyre nagyobb távok, a keményebb és intenzívebb terhelés a garancia a sikerre. Ez könnyen elviheti a futókat és a kerékpárosokat is egy nagyon ingoványos és veszélyes útra, miszerint az egyik edzést a másikhoz mérve fokozatosan jobbnak kell lennünk.
TrainingPeaks felület
A TrainingPeaks.com oldal és a mögötte álló Peaksware szoftver a világegyik legfejlettebb tervező és elemző rendszere, melyet a SKY Pro Cycling, a Tinkoff Saxo, az Orica Green Edge, az USA Cycling. Bővebb infó: www.trainingpeaks.com. Ezt használom, ezzel dolgozok, tervezek, értékelek.
Csúcsforma időzítés
Technikai edzés
Az edzéseken a helyes kerékpár kezelési technikákat sajátíthatják el a jelentkezők.
Viber kapcsolat

Referencia

Ügyfeleim kiemelt eredményei

Segítek elérni a céljaidat.

  • Összes
  • Arany
  • Ezüst
  • Bronz