Egy újabb győzelem az utolsó Top Maraton futamon, ami a jubileumi X. Mátra Maraton is volt egyben. Egy hetet töltöttem a Mátrában, hogy felkészüljek a svájci Világbajnokságra és a Mátra Maratonra. A Kétkerék Vendégház vendégszeretetét élveztem egy hétig, mindenféle földi jóval elláttak a ami szükséges a jó felkészüléshez. Az első három napban hosszú edzéseket mentem, nagyon élveztem az edzéseket a változatos terepen. A pihenőnapot regeneráló edzéssel és egy kis wellnessezéssel töltöttem a frissítő masszázs mellett!

A laza nap után elkezdtem a résztávos edzéseket a kékesi sípályán. A maratonra nem igazán pihentem rá, szem előtt tartva a VB-re való felkészülést! A verseny reggelén bemelegítésnek lementem a Kétkerék Vendégházból (Mátraszentlászlóról) az Adrenalin parkba, kicsit éreztem az elmúlt hét kemény edzéseit…

A verseny a szokásos kékesi sípályás mászással kezdődött, a csúcsra Marcival értünk fel ketten, majd Pinyő és Szalay Peti követett minket! Kékesről egymást váltva gurultunk le, Marci a fully előnyét próbálta kihasználni a brutál köves részeken, de én nem hagytam magam! A táv felénél a mátraszentimrei emelkedőn szakítottam le Marcit, aztán magányos farkasként haladtam a cél fele, csak a felvezető motorossal előzgettük egymást. :) Nagyon tetszettek az új részek a pályában, a fahidak még egy kis izgalmat vittek az amúgy is változatos nyomvonalba.

matra1-1001

Köszönöm a fantasztikus szurkolást, és a sok segítséget az itatásban Ottónak, Gabinak, Erikának! Külön köszönet Kétkerék Vendégháznak, hogy minden igényemet teljesítették az edzésekhez! Pihenni már nem sokat tudtam, mert hétfő hajnalban útra keltünk Champery-be a VB helyszínére, hogy megmérkőzünk a világ legjobb montisaival! :)

Szurkoljatok!